Mr. Patricia de Bruyckere RLP®
T. 0529 - 48 01 49 Contact
Over Patricia de Bruyckere

Patricia (1968) is expert op het gebied van Life Planning. Zij is haar praktijk gestart in 2006 en werkt volgens de methode van het Kinderinstitute of Life Planning. Sinds 2007 is zij gecertificeerd Life Planner (RLP®) en behoorde tot de eerste groep “Registered Life Planners” in Nederland.

Patricia heeft de titel RLP behaald bij het Kinderinstituut in Boston. Deze opleiding omvat de training “7 Stages of Money Maturity”, de vervolgtraining “Life Planning Intensive” en een “Mentorship opleiding” van 6 maanden.

Patricia is sinds 1993 intensief bezig met financieel en juridisch advies. Zij heeft achtereenvolgens gewerkt als kandidaat-notaris bij De Brauw Blackstone Westbroek, relatiemanager bij ABN AMRO in Praag en Amsterdam en adviseur grote giften en nalatenschappen bij KWF Kankerbestrijding in Amsterdam.

Bij KWF Kankerbestrijding realiseerde zij zich dat geld en emotie onlosmakelijk verbonden zijn. De kennismaking met Life Planning was voor haar dan ook dé ontdekking om met cliënten te gaan werken aan persoonlijke én financiële aspecten.

Life Planner

Als mens kenmerkt Patricia zich door intuïtie en intelligentie die uitvloeien in overtuigingskracht. Het liefst inspireert en begeleidt zij mensen hun hart te volgen zodat ze bereiken wat ze werkelijk willen. Ook wil zij onnodige kosten besparen voor haar cliënten. Zij adviseert bij het plannen en structureren van de financiële administratie om zo overzicht én inzicht in de financiën te krijgen.

Bij Patricia staat onafhankelijk advies bovenaan. Zij verkoopt géén producten en is niet aan enige financiële dienstverlener verbonden.